Det här är Vita-Mine

Hej! Jag heter Mats Ekeling och tillsammans med min fru Sandra driver jag Vita-Mine Trading AB med målsättningen och ambitionen att köpa in och tillverka bra och prisvärda produkter optimerade för överviktsopererade – men fantastiska för alla!

2008 gjorde jag själv en Gastric Bypass på Ersta Sjukhus i Stockholm och det var efter det tanken kom krypande om att ta fram ett unikt preparat för alla överviktsopererade. Ett par år senare, runt 2014, blev tanken verklighet – och Vita-Mine var ett faktum. 

När vi utvecklat produkterna har du som kund alltid stått i fokus – både i innehållet och i hur vi arbetar med till exempel priser. Eftersom vi är ett familjeägt företag som inte drivs av giriga affärsmän eller vinsttörstande aktieägare har vi istället valt att producera och köpa in produkter som vi kan sälja med lägre påslag och därmed lägre priser till dig som slutkund. Samtidigt väljer vi alltid de bästa ingredienserna, utan allergener och onödiga tillsatser – sockerfria och producerade i Sverige. Och självfallet – certifierade och trygga för dig att använda, oavsett om du genomgått en operation eller inte. 

Hör gärna av dig om du har ideer, funderingar eller feedback – med din hjälp kan vi bli ännu bättre!

Mats Ekeling
VD och grundare
mats@vita-mine.se

Optimerade för överviktsopererade

Trygga betalningar med Klarna

Snabb leverans med Postnord

Utvecklas och tillverkas i Sverige

Vi som driver Vita-Mine Trading AB

Mats Ekeling

Mats Ekeling

VD och Grundare

Sandra Ekeling

Kundrelationer och administration