• Start
  • VITASITOL
  • VitaSitol 2-Pack

VitaSitol 2-Pack

Artikelnummer:VIMI0012
Nyhet! Vitasitol är en mix av bl.a MYO-Inositol och D-Chiro-Inositol. 120 dagars kur.
850,00 kr
Rabatt

Beskrivning

OBS! Ej att förväxla med vår Optimerade multivitamin. Detta är ett nytt tillskott med en annan inriktning och kundgrupp. Är man överviktsopererad vilket många av våra kunder är, så är detta inte ett ersättande preparat för tabletten.

Vitasitol är en väl avvägd sammansättning av Myo-inositol, D-chiro-inositol, Folsyra, Zink, Krom och D-vitamin. Man doserar en skopa pulver om dagen blandat med valfri dryck. Inositol ger en behaglig nästan söt smak och därför har vi inte valt några som helst tillsatser i vår produkt alls. En doseringsskopa medföljer i varje burk. Produkten har drygt 120 dagsdoser. Då vi inte ens tillsatt klumpförebyggande medel är det bra om produkten förvaras torrt och svalt (ej kylskåp).

Vi är billigast i världen vid kontroll 2019-09-19 på denna typ av preparat. Sett till pris per färdigblandad dagsdos. Passa på och köp denna fina produkt till spektakulärt bra pris!

Produkten har flera fördelar. Den kan intas av personer som rekommenderas att höja intaget av en eller flera av dess ingredienser. Se avsnittet längre ner för mer info eller kontakta gärna oss för mer info kring produkten.

Kort om produktens innehåll:

MYO-INOSITOL - Är en inofficell medlem i B-vitamin-familjen. Vissa kallar inositol för vitamin B8. Sök gärna online efter mer info kring MYO-Inositol och D-Chiro-Inositol.

D-CHIRO-INOSITOL - Är en annan version av Inositol som i rätt utväxling med MYO-Inositol skapar basen för vår produkt.

ZINK - Bidrar bland annat normal fertilitet och reproduktion, normal proteinsyntes, bibehålla normal benstomme, normal omsättning av fettsyror och normal kognitiv funktion.

KROM - Bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer och bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen.

FOLSYRA B9 - Har bland annat en roll i celldelningsprocessen, bidrar till vävnadstillväxt hos gravida, immunsystemets normala funktion, minska trötthet och utmattning, normal blodbildning samt normal psykologisk funktion.

VITAMIN D3 - Har en roll i celldelningsprocessen samt bidrar till att bibehålla normal benstomme, bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor, att bibehålla normal muskelfunktion, att bibehålla normala tänder och till immunsystemets normala funktion.

Hör som sagt gärna av er via kontaktsidan för mer info. Se extrabilden för innehållsförteckning och dosering m.m.

Referenser:
EFSA och Apoteket


VITA-MINE TRADING AB
ORG. NR: 559180-2821
BOLAGET INNEHAR F-SKATTSEDEL

TELE: +46 (0) 8-99 77 77
MAIL: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
COPYRIGHT 2015-2020