• Start
  • TOTALPAKET
  • Vita-Mine Total 180

Vita-Mine Total 180

Artikelnummer:VIMI0009
Totalpaketet med tabletter i mellanstorlek. Ger dig allt du behöver i ca 6 månader!
870,00 kr
Rabatt

Beskrivning

Vita-Mine Total 180 är ett paket med 2 burkar multivitamin tablett och 2 burkar kalcium som är tänkt att räcka i ett halvår (ca 6 månader).
 
OBS! Läs instruktionen nedanför ordentligt. Som överviktsopererad behöver man 1st av Vita-Mines klassiska multivitamin och 2-3st av Vita-Mine kalciumtabletter för att tillgodogöra sig en bra grund. Äter man en väldigt kalciumrik kost i form av exempelvis stora mängder mejerivaror, baljväxter, nötter, bönor m.m kan man klara sig på att ta en Vita-Mine kalciumtablett per dag. Man behöver nå åtminststone 800mg men gärna mer per dag. Hör gärna av er till oss för hjälp och info om detta. 
 
Se mer utförliga produktbeskrivningar på respektive produkts egna sida. Vita-Mine Multivitamin - Vita-Mine Kalcium. Vi rekommenderar att ni tar 1st multivitamintablett tillsammans med er frukost och tar de 2-3 kalciumtabletterna på kvällen innan ni ska sova. Mineraler tas generellt upp bättre när kroppen är i viloläge och multivitaminen gör mest nytta för din kropp under dagtid när du är aktiv.
 
För att förbättra upptaget ytterligare vill vi rekommendera:
 
Great Earth ErgoZyme: Ett suveränt och prisvärt enzympreparat. Enzymer behövs för alla kemiska reaktioner som sker i kroppen men i synnerhet för att hjälpa till att bryta ner maten. Det som skedde i magsäcken tidigare men efter din överviktsoperation behöver lite "hjälp på traven". Du tar upp näringen bättre och bryter ner kosten snabbare. ErgoZyme är även berikad med samma bakteriekultur som återfinns i bl.a yoghurt vilket gör den än mer skonsam för magen/tarmen.
 
Great Earth Krill omega 3, 6, 9 + 7: Denna produkt tillför essensiella fettsyror som är mycket viktigt för kroppens cellmembran och för produktionen av eikosanopider som i sin tur styr dina hormoner och praktiskt taget alla viktiga funktioner i kroppen. Fettet i kapseln kommer från ett certifierat krillfiske. Fettet hjälper kroppen att lättare ta upp de fettlösliga vitaminerna i multivitaminen.
 
BioCell Collagen II ® + Hyaluronsyra: Innehåller en kombination av hydrolyserat kollagen typ 2, kondroitin och hyaluronsyra som stödjer ledernas funktion, kroppens kollagenproduktion och bindvävens normala funktion. Kollagen typ 2 är det dominerande typen av kollagen i det mänskliga ledbrosket. BioCell Collagen produceras genom en patenterad process för ett snabbt och effektivt upptag i kroppen. Typ 2 är betydlig mer koncentrerat än den typen av kollagen man ofta finner i pulverform vilket gör att man behöver en mindre mängd. Kollagen utgör en strukturell komponent i all bindväv så som leder, ligament, brosk, hår och hud. Ungefär en tredjedel av kroppens protein utgörs av kollagenprotein. Det fungerar som stödvävnad och tillsammans med elastin ger den stadga och struktur som skydd mot yttre påfrestningar. Som allt annat protein byggs kollagen upp av aminosyror, varav de vanligaste typerna är bland annat lysin och arginin. Kroppen producerar själv kollagen, men en ständig nedbrytning av proteinet förekommer samtidigt. Med åldern minskar produktionen medan nedbrytningen däremot fortsätter i samma takt.

Hyaluronsyra är trots det vilseledande namnet är faktiskt ingen syra utan en sockermolekyl som finns naturligt i kroppen och kan bära vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt. När vi föds är mängden av hyaluronsyra i kroppen som störst, men ålder och exponering för UV-ljus gör att den och fukten minskar.

Hyaluronsyra är relativt nytt på marknaden inom skönhet, tillskott och läkemedelsbranschen. Men det är garanterat här för att stanna. Man har tidigare inte kunnat utvinna detta då det är i mycket små molekyler och först nu när nanotekniken finns kan man tillgodogöra detta.


VITA-MINE TRADING AB
ORG. NR: 559180-2821
BOLAGET INNEHAR F-SKATTSEDEL

TELE: +46 (0) 8-99 77 77
MAIL: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
COPYRIGHT 2015-2020