Vita-Mine 4-pack (utan kalcium)

Artikelnummer:VIMI0004
Vita-Mines optimerade multivitamin i tablettform. Totalt 360 tabletter.
820,00 kr
Rabatt

Beskrivning

Denna produkt är omsorgsfullt framtagen för alla som gjort en överviktsoperation, ni som är vegetarianer eller exempelvis lever en aktiv livsstil. Den är anpassad för oss opererade genom sin unika sammansättning, extremt snabba nedbrytningstid och dess rena ingredienser.

Den är i en utvecklingsfas efter byte av fabrik där vi i snabba steg testar och utvecklar produkten. Det kan dock tyvärr påverka kvaliteten i produkten. Får du en burk vars innehåll inte möter förväntningarna vill vi gärna veta det så vi dels kan kompensera dig men även för att kunna bokföra detta och korrigera receptet ytterligare en aning.

Det är en certifierad version av D-vitaminet som gör denna produkt vegetarisk (inte vegansk). Den kommer från lanolinet i lammull men från en gård där man tar hand om djuren och klipper dem för hand när de är levande! Inga djur lider eller får sätta livet till här. Källan heter D3 Kolekalciferol (Cholecalciferol på engelska).

Fyra burkar innehåller 360 tabletter och räcker i ungefär 12 månader med rekommenderade intaget 1 tablett om dagen. Har man inte gjort en överviktsoperation kan man klara sig på en halv tablett per dag. Se även våra kompletta rabatterade Vita-Mine Totalpaket där vårt mycket speciella kalciumpreparat ingår. Dessa två produkter är allt du som överviktsopererad behöver för att bibehålla en god hälsa. Se mer info på Vita-Mine kalcium produktsidor eller se Totalpaketen för tabletter eller Totalpaketen med kapslar för mer info.

Ta max en (1) multivitamintablett om dagen till minst 1 dl dryck (gärna sval dryck) och komplettera med vårat kalcium som du då gärna tar på kvällen. Kalcium säljs i webbshoppen separat eller i kombination med Vita-Mine multivitamin och heter då Vita-Mine Total. Oavsett bör man alltid undvika kalciumpreparat innehållande kalciumkarbonat då det tas upp väldigt dåligt av kroppen. Vissa innehåll i preparatet som exempelvis järn är oerhört individuellt och där har vi nu valt en normal nivå om 30mg med en bättre verion av den nya källan mot första produkten vi släppte.

Vi har på allmän begäran avlägsnat svartpepparextraktet Bioperin. Vi väljer att inte parfymera eller smaksätta tabletten då den ska vara så ren som möjligt för er. Man kan uppfatta doften lite negativt men det är så ingredienserna doftar sin naturliga form.

B12 är i formatet Metylkobalamin vilket är en av de renaste, dyraste och bästa sorterna som finns. Framförallt innehåller den inga gifter som den betydligt vanligare Cyanokobalamin gör (cyanid) och är i en sådan mängd att du överviktsopererad ofta helt kan sluta med dina extra B12-tabletter.


VITA-MINE TRADING AB
ORG. NR: 559180-2821
BOLAGET INNEHAR F-SKATTSEDEL

TELE: +46 (0) 8-99 77 77
MAIL: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
COPYRIGHT 2015-2020