Vita-Mine Kalcium 1-Pack

Artikelnummer:VIMI0005
Kalcium från den naturliga rödalgen Aquamin. Marknadens bästa multimineral. 180 tabletter.
255,00 kr
Rabatt

Beskrivning

Vita-Mine Kalcium 400mg säljs separat eller i kombination med den hyllade multivitaminen i Vita-Mines Totalpaket.

Produkten är inte bara till för överviktsopererade utan fungerar även utmärkt till personer med behov att höja intaget av kalcium eller som vill tillgodogöra sig de goda effekterna av Aquamin.
 
OBS! Läs instruktionen nedanför ordentligt. Som överviktsopererad behöver man 1-2st av Vita-Mine multivitamin och 2-3st av Vita-Mine kalciumtabletter för att tillgodogöra sig en bra grund. Äter man en väldigt kalciumrik kost i form av exempelvis stora mängder mejerivaror, baljväxter, nötter, bönor m.m kan man klara sig på att ta en Vita-Mine kalciumtablett per dag. Man behöver nå minst 800mg men gärna mer per dag.
 
En burk innhåller 180 tabletter och räcker i ca tre månader om man äter den normala dosen 2 tabletter om dagen. Personer med förhöjt behov av kalcium som enbart äter den här produkten kan äta större doser än angivet på burken men inte fler än 5 tabletter (max 2000mg) om dagen.

Kalcium är viktigt för bland annat benstomme och tänder. Kalcium bidrar även till normal muskelfunktion, energiomsättning samt till matsmältningsenzymernas normala funktion. Vitamin D ingår i formulan. D-vitamin bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium. Produkten innehåller även magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Det är också viktigt för benstomme, muskelfunktion och energiomsättning.

Rekommenderad daglig dos för vuxna män och kvinnor är 800mg vilket uppnås med 2 Vita-Mine kalciumtabletter. Kan överskridas till 5 tabletter vid särskilda behov.
 
Det här preparatet bygger på endast en ingrediens som är en av de renaste och bästa som finns för människan. Upptaget är i toppklass pga att det kommer från en växt (rödalgen = Lithothamnion calcareum). Man har hittills inte noterat en enda biverkning, bara fördelar!
Den ger även lite magnesium (32mg) per tablett och vi har tillsatt 10 mikrogram D-vitamin per tablett för att förbättra upptaget av kalcium ytterligare. Totalt ger Aquamin dig en samling av hela 74 mineraler i dess mest naturliga form. Ett riktigt superpreparat som det skrivs mer och mer om, var en av de första att upptäcka fördelarna med Aquamin! Sök gärna på nätet om Aquamin för att läsa mer om vårat kalciums källa.


VITA-MINE TRADING AB
ORG. NR: 559180-2821
BOLAGET INNEHAR F-SKATTSEDEL

TELE: +46 (0) 8-99 77 77
MAIL: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
COPYRIGHT 2015-2020